Inloggen  |   Winkelwagen

Home Diensten Webshop Projecten Onze merken Contact
Intro pagina > Projecten > Restaurant De Smoezer Apeldoorn

Project: Restaurant De Smoezer Apeldoorn

(15-07-2009)
Verkeerslicht Restaurant De Smoezer

Een specialiteit van ACTG is het meedenken en bedenken van elektronische oplossingen.

De heer Hoogervorst van restaurant De Smoezer uit Apeldoorn kwam bij ons met de vraag of er een oplossing te bedenken was om aan gasten aan te geven hoe druk het in het restaurant is. Vaak staan er veel auto's op de parkeerplaats omdat De Smoezer een "meetingpoint" is voor veel gasten. De bestuurders van 4 auto's kunnen best samen aan 1 tafeltje zitten. Samen met het team van de Smoezer hebben we een oplossing gerealiseerd. Het verkeerslicht wat aangeeft hoelang de wachttijd is in het restaurant. Achter dit verkeerslicht zit een behoorlijk stukje elektronica.GROEN IS: STOPPEN VOOR LEKKERE TREK
Het zal de opmerkzame voorbijganger niet zijn ontgaan dat Restaurant De Smoezer aan de Arnhemseweg 341 sinds kort beschikt over een verkeerslicht. Bedoeld als service naar de potentiële gast die op deze manier in een fractie van een seconde kan zien of er plaats is in het restaurant.

De Smoezer wil zich zo flexibel mogelijk opstellen in zijn ontvangst. Dit betekent dat er niet met reserveringen wordt gewerkt, met uitzondering van gezelschappen vanaf zes personen. Toch komt het nogal eens voor dat men vanwege de drukbezette parkeerplaats te snel denkt dat het restaurant vol is. ‘Neem een gezelschap van vijf personen dat bij ons dineert. Behalve één bezet tafeltje zijn dat wel meteen vijf auto’s op onze parkeergelegenheid, wanneer men allemaal apart komt ‘, aldus eigenaar John Hoogervorst. Hij heeft daarom bovengenoemde ludieke stunt bedacht: ‘groen’ wil zeggen dat de gast meteen aan tafel kan. Met ‘oranje’ wordt de bezoeker gevraagd eerst even aan de bar plaats te nemen. ‘Nee’, is een woord dat De Smoezer niet graag in zijn vocabulaire opneemt. Toch kan het wel eens gebeuren dat alle tafels en de bar bezet zijn en er niet snel een plekje vrij komt. Dan staat het verkeerslicht op ‘rood’ .

Copyright 2009 Restaurant De Smoezer BV ApeldoornKijk voor meer informatie: hier